Rautia

Tervetuloa Rautia Malmiin. Jotta onnistuisit kerralla!


Rakentajan ja ammattilaisen tuotteet ja työvälineet Rautia Malmilta


Helppo asioida

Asioiminen meillä on helppoa ja sujuvaa. Myymälämme on selkeä, ihmisen kokoinen rautakauppa joka kuitenkin vastaa myös vaativankin yrityksen kaikkiin tarpeisiin. Se sijaitsee Kehä I:n ja Lahden moottoritien kulmassa.

Halutessasi keräämme tilaamasi tavarat valmiiksi noudettavaksi. Tuotteesi ovat silloin helposti haettavissa noutovarastostamme, mutta kuljetamme ne tarvittaessa myös työmaalle. Katso lisää rakentajan ja yrityksen palveluista.

 

Rautia- ketjun vuoden 2010 ketjukauppa on Rautia Malmi

Rautia Malmi (Rautamalmi Peltonen Oy) on valittu Rautia-ketjun vuoden 2010 ketjukaupaksi. Valinnan perusteena ovat asiakastyytyväisyyden tutkimustulokset, henkilöstön työtyytyväisyys, kokonais- ja asennuspalvelumyynnin kehitys ja tulokset Mystery shopping- tutkimuksissa ja ketjuvalikoimien toteutumisessa.


Kauppiaat Liisa ja Jari Peltonen vastaanottivat kunniakirjan ja henkilöstön koulutusstipendin Rautian kauppiaskokouksessa Vierumäellä 9.2.2011.

"-Huomionosoitus lämmittää kovasti, sanoo kauppias Liisa Peltonen. Haluamme tässä yhteydessä kiittää erityisesti henkilökuntaa. Hyvät tulokset ovat vaatineet valtavaa sitoutumista, halua ja innostusta palvella asiakasta mahdollisimman hyvin."

Vuoden ketjukauppa valitaan tiukoilla mittareilla 107 Rautia-kaupan joukosta, kertoo ketjun johtaja Kimmo Vilppula. Suuruus lisää haasteita. Huomioiden Rautia Malmin koon (50 työntekijää), olivat myymälän asiakastyytyväisyys ja työtyytyväisyys erinomaisella tasolla.